Subscribe:

Ads 468x60px

" Setinggi mana pun kita di sanjung sekarang , belum tentu masa akan datang kita akan terus di sanjung . Jangan nak bangga dengan kehidupan sekarang kerana kita tak tahu apa yang akan berlaku masa akan datang . Jadi gunakan lah masa sekarang dengan sebaik nya supaya kita tak menyesal di kemudian hari . " -nanep

Followers

08 September 2011

36o


eh dah 360hari dah ?
cepat betul , tak sedaa . HEHE
pejam celik pejam celik dah genap setahun anak mak ni bujang .
HAHA . .
walaupun belum 13 September lagi , tapi dah genap setahun dah .
cepat bebeno lahh kan mase belalu .

jeles tengok orang lain bepasangan .
tapi nak wat camne , mungkin tade jodoh lagi .
HEHE . hari hari aku tengok sweet couple .
aku rindu sangat :')
biaa lah hidup single , dari couple buat sakit hati . kan ?
HEHE :D

walaupun dah banyak yang aku jumpa , tapi aku still buat tak endah .
bukan apa , aku takut nak buat orang kecewa .
kalau ade jodoh , ade laa kan . . .
kalau tade , nak wat camne . .
tunggu lahh poket full dengan duit dulu .
baru cari . :D

2 comments:

❂ nini moy ❂ said...

. Owe ini yang 360 too HAHAA..
. cian anak mak.. : D

NANEPnanenanena said...

HAHAHA . awww :D